miercuri, 14 august 2013

Degustare Jameson Select Reserve

Jameson Bus a ajuns și în România, respectiv la Sibiu. Luni seară, doritorii au putut degusta cel de-al treilea sortiment de Irish whisky Jameson care se va vinde la noi: Select Reserve/Small Batch.


Ce-l face deosebit de restul gamei e mixul, parte whisky standard Jameson 12 yo, parte whisky dintr-un soi special de porumb; după blend se mai ține trei ani în butoaie din stejar, arse încă o dată după ce au fost folosite la bourbon și sherry. Redau un fragment din comunicatul de presă pentru că orice altceva ar strica poezia descrierii: 
Jameson Select Reserve se remarcă printr-o culoare intensă, un gust bogat și rafinat, cu note de fructe exotice (nectarine, caise și papaya). Sortimentul are o dulceață aparte datorită cerealelor din compoziție, o notă finală ușor condimentată și afumată, împrumutată de la butoaiele în care este  maturat.

Jameson Bus e un mod de transport mișto, mai ales când e static, nu respectă nicio regulă de securitate pentru pasageri și n-ai voie să stai în el când e în mișcare (excepție făcând șoferul, bineînțeles). Se întreba un prieten care face parte dintr-o formație, nu de alta...





Mai multe informații și poze găsiți pe pagina oficială de Facebook. N-o să fie ieftin, văd că în magazinul online Jameson costă 42 euro/sticla.

P.S. Nu mi-am notat informațiile în timpul prezentării/degustării și s-ar putea să greșesc, din motive evidente :)

0 comentarii: