luni, 5 august 2013

Cea mai bună limonadă din oraș

Unul din restaurantele mele favorite din Sibiu este Tango. Ai șansa să mănânci produse pe care nu le găsești în alte părți în oraș, majoritatea decente iar unele foarte bune. De ce decente? Pentru că ieri, de exemplu, brânza de oaie servită alături de legume la grătar era foarte sărată. Înclin să dau vina pe lipsa produselor de calitate din supermarketurile sibiene, mai degrabă decât pe bucătar.

Personalul este amabil și prompt, s-au schimbat destul de mult lucrurile față de momentul primei vizite. N-au site web, doar o pagină de FB neactualizată, așa că nu vă pot îndruma spre meniu. Acesta este și motivul postului: meniul. Acum două luni, după ce-am revenit din Franța, a fost primul loc unde am ieșit în oraș. Surpriza a fost neplăcută: crescuseră prețurile, unele produse costau cât pe Valea Loirei. Aveau un fel de carne de vită de import cu peste 100 de lei porția (120?) și asta n-ar fi fost așa rău, dacă n-ar fi pus un adaos consistent și la felurile de mâncare care mi se păreau de obicei interesante. Am întrebat chelnerița care-i motivația noilor prețuri și mi-a spus că vor să păstreze calitatea produselor ridicată. Nu mai știu ce mi-am luat, dar nu mi s-a părut nimic schimbat, nici porțiile mai mari și nici ingrediente mai bune, așa că n-am mai călcat pe acolo.

Ieri, având chef de o supă rece (visam la un gazpacho, dar m-am mulțumit cu ”ruda de la țară”, cea de roșii), i-am mai dat o șansă. Am constatat că s-a schimbat schimbarea, a revenit meniul cu prețuri decente - nu vă așteptați să fie ieftin, vorbim totuși de un restaurant din Piața Mică. Chelnerul mi-a dat un răspuns diplomat, dar probabil feedbackul primit de la clienți a fost pe măsură. Calitatea mâncării a rămas la fel, deci e bine. Vă recomand limonadele, sunt cele mai bune din Sibiu:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.