vineri, 30 august 2013

#prinSibiulmeu 2013

De miercuri a început a treia ediție a programului de promovare a Sibiului în blogosferă, intitulat Prin Sibiul Meu și organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, Tudor Popa și Răzvan Pop. De data aceasta conceptul a fost extins, iar peste weekend invitații o să călătorească prin județ într-o inedită ediție a concursului Tag The Flag.


Pentru Tudor și inițiativele lui am un respect deosebit, este unul din puținii oameni din blogosferă care face ceva pentru comunitate și oraș, vă reamintesc doar de utila Bicicletă Zilnică și recenta participare a lui Ghiță Mureșan la Zilele Baschetului. Îl știu implicat în diverse acțiuni încă din 2006, e remarcabil că nu și-a pierdut interesul și cheful de a găsi idei noi și a scrie proiecte. Mi-e totodată un pic rușine față de el, m-a invitat de multe ori să particip și de fiecare dată l-am refuzat pentru că s-a întâmplat să fie ceva programat în prealabil.

De asta e mișto Sibiul, tot timpul ai mai multe evenimente din care să alegi. Weekendul aceasta ar mai fi de văzut turneul de streetball organizat în cadrul Zilelor Baschetului de către Asociația Al 6-lea Jucător și Sibiu Sands, turneul de volei din Piața Mică. Ca să zic așa, am ratat baschetul organizat (și) de Tudor, din cauza plimbării prin județ, organizată tot de Tudor. Mai bine dau vina pe el, decât pe genunchii care nu mai țin :)

Vă invit să urmăriți impresiile invitaților pe Twitter (hashtag #prinSibiulmeu) sau pe blogurile lor: Ana Maria Caia, Gaben, Sebastian Bârgău, Denisuca, Toma Nicolau, Sorin Grumăzescu, Dragoş Asaftei, Elekes Levente, Alex Dima, Alexandra Crişu, Florin Arjocu, Răzvan Baciu, Liliana şi Andrei Oprişan, Feri Teglas și Mircea Hodărnău, plus organizatorii: Tudor, Răzvan, Diana şi Maria.

Nu vreau să deturnez scopul evenimentul, dar, ca localnic, îmi permit să fiu un pic critic și să pun o poză făcută aseară în oraș:



1 comentarii: