luni, 25 martie 2013

Mergeți la The Human Body!

Dacă aveți drum în București până la sfârșitul lui iunie, treceți și pe la Muzeul Antipa, găzduiește fascinanta expoziție The Human Body. Sună morbid, e cu cadravre, dar prezentate într-un stil accesibil, ”plastifiate” cu o tehnologie specială, cu considerație pentru corpul uman și persoanele respective. Nu știu exact ce ”exponate” sunt aduse la București, eu am văzut-o în Las Vegas în 2006, dar garantez că merită. Dacă n-ați făcut ore de disecție în facultate, mai aproape de atât de interiorul corpului uman n-o să fiți niciodată, o să înțelegeți mai bine mușchii, vasele capilare, plămânii (până și efectele fumatului asupra lor), bineînțeles, fără starea de disconfort indusă de procedeul amintit mai sus.

Update: o opinie interesantă despre expoziție;

Atenție, dacă știți că sunteți sensibil, nu vă uitați la imaginile de mai jos, pot fi considerate drept ”puternice” de unele persoane:





















Sistemul sanguin

Plămâni: de nefumător și de fumător 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.