miercuri, 13 martie 2013

Muzeul Sexului. NY

Am ajuns la el doar pentru că era la o stradă distanță de hotel, intrarea inclusă în NY Pass și am vrut să mai bifez ceva facil pe listă. La parter e un magazin de articole sexy la suprapreț, nimic ce te-ar putea face să roșești, iar muzeul în sine ocupă camerele etajelor superioare ale clădirii. Una peste alta, a fost o mare dezamăgire, deși scria în broșură că are niște colecții bogate de obiecte vechi din domeniu, la fața locului situația a fost mult mai banală: era plin de panouri care descriau fetișuri, deviații sau sexul la animale. Unele erau multimedia. Nimic din ce n-aș fi găsit pe Discovery sau în Sex for Dummies. Foarte puține lucruri interesante, legate de evoluția sau revoluția sexuală a omului:

Unele dintre primele vibratoare
Centură anti-masturbare pentru băieței

Văd că pe Trip Advisor e catalog drept „tourist trap”. Pe bună dreptate. Cel mai mult m-am bucurat că am văzut clădirea asta:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.