joi, 21 martie 2013

iPhone 5 sound fail

E oficial, iPhone-ul meu 5 are un defect hardware la înregistrarea video cu sonor la volum mare, adică la concerte. Unele din aceste filme nu au decât parțial sunet, sunt porțiuni în care se aude doar un fâșâit. Pentru exemplificare ascultați partea a doua a înregistrării piesei de la concertul Partizan

Ieri a trebuit să editez destul de mult până să obțin filmulețul cu Domino, pe vechiul iPhone4 urcam înregistrarea direct pe YouTube. Am încercat să reproduc problema acasă și am reușit. Îmi cer scuze vecinilor pentru audiția de Metallica la maxim :) 

I-am făcut un reset la setările din fabrică, am descărcat o altă aplicație pentru video, l-am ținut în toate felurile, de toate canturile, nimic n-a ajutat. Enervant e că nu pot stabili un pattern, câteodată merge, alteori nu. Nici pe net nu sunt multe cazuri de genul acesta, ca să am de unde mă inspira, majoritatea au rezolvat problema dând folia sau carcasa de protecție jos; eu n-am. Cred că cele trei difuzoare fac noise cancellation mai bine decât se aștepta producătorul. N-am să-l trimit încă la service, cică durează 2-3 săptămâni, aștept o delegație.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.