marți, 26 martie 2013

Caut client de email

Refuz cu încăpățânare, de cel puțin zece ani, să folosesc Microsoft Outlook. Am ales Thunderbird de la Mozilla, dar acesta are momentan un viitor incert, nu se mai dezvoltă funcționalitate nouă și nu se știe dacă va fi preluat de comunitate. Observ că e o tendință actuală, ca firmele mari să cumpere clienți de email inovativi, nu dinozauri, așa că nu-i dau multe șanse TB-ului. Dropbox a cumpărat recent aplicația pentru platforme mobile Mailbox, Google a cumpărat acum aproape un an Sparrow, un client de email pentru Mac și iOS. 

N-a rămas nimic interesant pe piață, iar eu prefer un client de email dedicat (sub Mac OS), nu un site, din mai multe motive, care țin de la filtre și productivitate la acces offline. Aplicația Mail de la Apple nu mă încântă, de Sparrow se știe că e mort și va fi integrat într-un viitor produs Google, probabil Gmail, ar mai fi vreo șase alternative identificate în acest articol. Recomandați ceva?

3 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.