marți, 5 februarie 2013

Concert Partizan și iPhone5 fail

Joi seara am fost la Oldies Pub la concertul Partizan. Dacă la multe evenimente de acest gen de abia se adună lume la mese, indiferent de numele formației, de data aceasta localul a fost ticstit, pentru că intrarea a fost liberă. Se mai confirmă o dată regula că pe sibieni îi convingi cu greu să plătească bilet de intrare, dar sunt mari amatori de muzică gratis.

Au cântat piese noi și clasice, ”Mistrețul galben” a fost prelucrată și sună foarte bine, am avut inspirația să o înregistrez pentru că atât Suedezul cât și Florin Barbu au solo-uri faine, din păcate la al lui Florin s-a dus naibii sonorul, fapt constatat după ce-am pus piesa pe YouTube. Probabil e un bug iPhone5 și/sau iOS 6.1, culmea, nereproductibil acasă, deși am mai tras niște video-uri de probă. Nu, n-am obturat niciunul din microfoane cu degetele, țineam telefonul de canturi.


P.S. I se mai pare cuiva că sub iOS 6.1 ține bateria mai mult? 

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.