vineri, 27 martie 2009

Cluburile patriei e goale

Am început weekendul mai repede săptămâna asta, cu o ieşire în seara de joi. Întâi la The Corner la o poveste cu "băeţii" apoi până în Liquid, la retro party. The Corner era populat ca de fiecare dată când intru acolo, mult fum dar şi un sistem de aerisire pe măsură care, în rarele momente când e pornit, îţi suge şi creierii din cap. Pe la 12 ne-am mutat în Liquid, care era gol. Lume la jumătate din mese şi cam atât. Unde sunt serile retro de altă dată? Barmanul zicea că s-a închis şi Gaudi, care avea open-bar joia şi că sistemul ar fi fost preluat de Cotton. Am stat până la ora 1 şi ne-am dus acasa. În drum am trecut pe lângă Cotton, erau doar două maşini în faţă. Criză sau lumea îşi revenea după concursul de patinaj de miercuri?

Amuzant e că nu poţi să ştii niciodată dacă o să fie lume în Liquid joia sau nu. În două săptămâni din lună e plin, celelalte două e gol. Au încercat să găsească patternul după care funcţionează sistemul. Nu e coroborat nici cu zilele de salariu, nici cu migraţia studenţilor, nu i-au găsit logica. Aleatoriu.

Astă seară Fellini!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.