joi, 5 martie 2009

Cine are noroc are

Am citit în Caţavencu un articolaş despre o pasageră aflată în avionul care a amerizat pe Hudson. Nu ştiu ce papă Maryann Bruce dar îi prinde bine. A scăpat anterior din alte şase situaţii critice:
- tsunami în Hawai;
- călătorie cu avionul printr-un hurican;
- cutremur în California;
- avalanşă la schi în Colorado;
- atacul terorist din 93 - lucra în twin towers;
- a văzut din avion în 9/11 cum ard aceiaşi zgârie-nori.
Unele evenimente probabil sunt exagerate de media dar totuşi femeia a văzut moartea de mai aproape sau de mai departe de şapte ori. E născută pe 1 aprilie. Ce farse să-i mai faci femeii ăsteia? Ar trebui să fie ceva demn de primele 3 minute din ştirile de la ora 5 ca să o impresionezi.

Sunt convins că dacă ar veni în România nu i s-ar schimba norocul. Ar vărsa stewardesa cafea fierbinte pe ea, i-ar dispărea bagajele, ar ţepui-o taximetristul, ar schimba bani la un curs de excepţie, ar avea o cameră de hotel plină de gândaci şi cu vecini manelişti şi, probabil, ... ar ataca-o vreun "italian". Dar ar scăpa cu viaţă. Cine are noroc are.

1 comentarii:

  1. http://www.click.ro/actualitate/a-scapat-din-sapte-accidente-al-optulea-l-a-rapus

    Se pare ca am avut si noi un astfel de "fentator" al mortii, dar cu experiente mai putin spectaculoase decat a americancei, ce-i drept. Omul a scapat cu viatza din 7 accidente, al optulea i-a fost insa, din pacate, fatal..
    Eu, in locul femeii, as renunta la deplasari (in primul rand la alea cu avionul in zone cu risc seismic) si sporturile de iarna...poate m-as gandi chiar sa-mi gasesc de lucru la domiciliu...Booooring, ha? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.