vineri, 20 martie 2009

Mirunica şi bau bau

Poate unii dintre voi, cititori mai vechi, vă aduceţi aminte de poza asta, făcută la Christmas Party în 2006. Subsemnatul, un pic mai lânos, şi Mirunica, fata colegului Vali, un pic mai mică.


Îmi povestea Vali de dimineaţă cum Mirunica, acum ajunsă la aproape 3 ani, în momentele când circulă cu maşina în scăunelul ei isofix de pe bancheta din spate se joacă cu revistele din maşină şi o întreabă pe maică-sa dacă diverse persoane de pe copertă sunt prietenii lor de familie. Maică-sa, invariabil , răspunde că "nuu, mamă, nu e X, doar seamănă cu el". Şi aşa s-a născut un joc.

Săptămâna asta lasă Vali în maşină revista cu bau-bau pe copertă şi Mirunica reia jocul. "Uite mami, ăsta e Călin, colegul lui tati". Ai ei, fericiţi de memoria copilei, pentru că noi ne vedem cam o dată la 6 luni, zic bucuroşi "daaaa, puiule, el e". Şi începe Mirunica să urle: "zi nuuuuu, zi nuuuuu".

2 comentarii:

  1. Mirunica e fată taaaare deşteaptă :))

    Ai împuşcat până la urmă responsabilul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare, Miruna! Și parcă seamănă tot mai mult cu Vali.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.