duminică, 15 martie 2009

Apă plată cu mătreaţă

Azi noapte am băut apă. Pe când liquidam. Şi nu, nu mi s-a uscat mâna, nu s-a deschis cerul şi nici nu m-a înjurat nici un barman. E drept, înainte de momentul apă băusem vreo 8 cuba libre. Dar nu despre rom vreau să vă povestesc, ci de apă. Mi-era sete de o apă şi am băut trei. Toate plate. Prima, aşa cam jumătate din ea, aia de sus, am băut-o. Apoi a venit a venit o domnişoară, mi-a zis ceva ce n-am înţeles, a tras de sticlă, eu n-am vrut să i-o dau, până la urmă a smuls-o şi i-a turnat-o în cap la un băiet de lângă mine, care povestea cu altă fătucă. M-am bucurat, din mai multe motive: că deşi era apa mea, nu era şi capul meu; apoi pentru că am aflat că băietul e vecin cu ai mei - bine, putea să mai amâne divulgarea acestui secret până după ce se ştergea de apă, dar dacă tot a venit la bar să ceară serveţele...
Rămas fără apă, ce-mi trece mie prin cap? Nu glonţul, ci pofta de apă. Mai iau o sticlă şi fac imprudenţa să o las pe bar când plec până la privată. Barmanul, strângător din fire, adună tot. Când mă întorc, îl întreb de sănătate şi apă. Şi mai îmi dă o sticlă, pe care şi reusesc să o beau "complect".

Că tot vorbim de apă, uite ce mai lasă lumea prin pisoar. Îmi şi închipui dialogul:
- Băăăă p**ă, data viitoare când mai furi parfumuri, nu mai lua băăă Aqua di Gio că n-are gust bun, după două sticluţe te doare capul şi te şi trezeşti a doua zi cu frecăţei pe limbă. Nici n-o poţi bea cu redbull că zice lumea că eşti ţăran.
- Să te frec băă! Ţi-am zis că-ţi aduc Versace dar te-ai tr*s pe cur că Armani are pompiţa mai precisă, pui de marmotă ce eşti!

TLIST...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.