miercuri, 15 noiembrie 2006

Entry for November 15, 2006

Iata-ma din nou in Geseke, in foarte cunoscuta regiune Saarland de care n-a auzit nici dracu’ (dar de Harz ati auzit?), adica undeva intr-un hotel cochet in mijlocul unui camp. Proprietarii, foarte inspirati, asa l-au si numit: Feldschlösschen. Spre surprinderea mea, acest “castelash”, “castelutz”, “castelishor” sau cum se traduce Schlösschen este destul de populat de calatori.

Calatoria pana aici a decurs bine; mi-am rezervat telefonic sclav. La firma mama. L-au invoit pe copchilul asta de la scoala (ca e azubi) ca sa ma astepte la aeroport la Düsseldorf si sa ma insoteasca saptamana asta. Adevarul este ca a fost o idee buna, ca n-aveam chef aseara sa mai dorm la firma si sa pierd azi dimineata timpul cu drumul pana aici ca sa-mi incep treaba doar la amiaza, asa ca l-am scos pe domnishor din scoala desi are saptamana viitoare vreo doua examene. Vineri trebuie sa ma duca la gara si dupa aia are timp tot weekendul sa invete, nu? J Si mai prinde si el meserie, mai face niste formulare, mai vede cum e sa urle lumea la tine. Data trecuta a fost nashpa, ma laudam eu intr-un post anterior ce bine e cand merge treaba si canta pasarelele…ei, atunci mi-au cantat mie in cap toti papagalii cu pretentii. Am muncit ca scavul, 40 de ore in 3 zile, si asta in doua saptamani consecutive, dar pana la urma i-am mai imblanzit pe acesti teutoni feroce. Dupa care m-am dus acasa si am facut instructie cu cei de la RDS ca trebuia sa ma descarc si eu pe cineva, nu? Cred ca atunci cand vede numarul de la firma noastre pe ecranul mobilului persoana noastra de contact de la aceasta minunata firma este trecuta de toate transpiratiile.

Transpiratiile m-au trecut si pe mine duminica dupa amiaza, ca am jucat baschet la un turneu de streetball la Sala Transilvania. Din pacate n-am castigat decat locul doi – va reamintesc ca data trecuta am castigat turneul – si marturiresc ca am fost nashpa. Detaliile o sa vi le dea Adela, ca am o presimtire ca o sa comenteze imediat ce vede postul asta. Asa-mi trebuie daca am stat sambata noaptea in oras pana la 4.30 dimineata si …m-am uitat la maimutze. Turneul a fost organizat de suporterii echipei CSU Sibiu.

CSU Sibiu a pierdut sambata meciul cu Elba Timisoara, ne-am enervat, dar nu foarte tare, mai ales ca seara era organizata petrecerea aniversara a forumului csufans.sibiul.ro, locul unde dezbatem si ne certam ca tziganii de cate ori pierde echipa. Ca orice eveniment al suporterilor si acesta a avut o slaba prezenta feminina.

Prezenta feminina exotica, dar inconjurata de o mare de frustrati, mi-a fost dat sa vad vineri noapte in Liquid, la petrecerea Hustler. Niste tanti din Ungaria au facut prostii iar niste romanashi s-au transformat in japonezi si au filmat si fotografiat toate miscarile acestor Ildiko plictisite. Foarte ciudat pentru epoca Internetului.

Internetul… locul in care scriu toate aceste aberatii in incercarea de a-mi trece plictiseala. Asta e unul dintre cele mai nashpa posturi din blog. E ca in bancul cu blonda si basculanta, n-am nimic de zis, doar ma laud. Hai pa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.