vineri, 12 ianuarie 2007

Scorpioni sau vacutze?

Vineri seara am decis impreuna cu niste prieteni sa testam noul restaurant balcanic deschis in cladirea hotelului Continental Forum - fostul Bulevard. Dar nu despre cartofii cu vinete vreau sa va povestesc.

Sambata seara am fost la concert la Scorpions. Dar nu despre concert o sa va povestesc pentru ca nu am rezistat mai mult de patru piese din cauza aglomeratiei.

Duminica seara a venit randul unui show de stand Up comedy in Extreme Sports Bar, dar nici despre el nu o sa va zic pentru ca nu s-a mai tinut.

O sa va povestesc despre stirile de la protv de duminica seara. Despre vacutza Chanel no. 52342, care a castigat un concurs de miss vaca 2007 organizat de ministerul agriculturii. Despre proprietara care povestea cum a tuns vaca, cum a "aranjat-o la uger", cum i-a pus fonta in coada si cum, priceless, a "fixat-o cu fixativ". Despre ministrul care declara ca ar fi bine sa ne gasim nisha de piata, sa ne specializam. Eu le propun sa se specializeze pe vacutzele fixate. Imi inchipui reclama: o vacutza gratioasa ajunge la pascut (in planul indepartat ciobanul scurmandu-se in nara cu bata), subtitrarea zice: ora 11, lunca din Mircesti, timp frumos. Apoi fade out/fade in, apare iar vaca mergand acasa alene prin sat (in plan secund doua babe uitandu-se la un poster cu Iliescu), subtitrarea afiseaza: ora 18, ulitza din Husi, vant puternic. Apoi iar fade-urile de rigoare si vedem vaca stand la muls, in staul (in planul indepartat un ponei negru), subtitrarea subtitreaza: ora 20, grajdul lu' Vitalie, ploua printre tzigle. Apoi tadaaa, the grand finale: Drei Wetter Damf, coafura si ugerul vacii rezista! (Plus fetele de la Capalna, taragot si muget pe fade out)

Aplauze!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.