luni, 7 aprilie 2008

Entry for April 07, 2008

In Portugalia la 4 dimineata era mai cald (17 grade) ca in Romania unde ploua. Dar acum s-a intors roata, la Sibiu sunt 18 grade si soare si acolo cica ploua si - citez "e vreme de iarna".
Asteptand sa decolez din Frankfurt mi-am intarit parerea ca hamalii din toata lumea sunt la fel de dezinteresati de bagajele tale. Deschid remorcile de bagaje folosind piciorul, arunca si trantesc fara jena. Daca intentionati sa zburati cu avionul va recomand o valiza hard-case, una in care sa nu investiti prea multi bani pentru ca oricum o sa se frece de toate benzile rulante posibile. In schimb tot respectul pt Lufthansa care mi-a livrat bagajul de fiecare data chiar daca am avut doar 30-40 de minute intre avioane. In schimb mancarea de pe companiile romaneste este incomparabil mai buna si n-avem nici stewarzi efeminati, cu barbuta, care-si dau ochii peste cap si stau cu degetul mic ridicat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.