duminică, 10 iunie 2007

Entry for June 09, 2007

Vineri, ora 22:15. Mi-a ajuns de stat la birou, ma indrept spre camera mea princiara de hotel, stil Bou-vagon XIV. Se afla la doua minute de mers pe jos distanta fatza de firma. Asta daca prind rosu la semafor cand trec strada. In drumul meu agale, de pieton obosit, aud galagie mare. Rap. De pe partea cealalta a strazii rasuna "I got five on it" de la un casetofon dat la maxim, undeva la una din ferestre. Sub geamul respectiv trei baietasi povestesc. Unul este imbracat in maieu alba. Caldura mare man. Pe partea mea de strada, la etajul intai al unei cladiri cu doua etaje, doi batrani se uita sprijiniti de balcon. Asa, ca batranii. Presupun ca neam de neamu' lor n-a auzit muzica din aia - sau orice alt fel de muzica venind de afara dupa ora 22 - exceptand fest-urile. Acum 17 ani unchiul meu stabilit in Germania se uita la tv dupa ora 11 noaptea cu castile pe urechi de frica sa nu-l reclame vecinii ca face zgomot.

Nu glumeam ca e cald. Solingen, asa cum probabil v-am mai spus, este al doilea oras al Germaniei ca si cantitate de precipitatii anuale. Diferenta la ei intre vara si iarna era ca iarna ploua mai rece. Not anymore. In mai au fost 30 de grade si nici saptamana asta nu cred ca au fost mai putin de 25. Seful tot lauda clima din Sibiu: vara soare si caldura, iarna -20 de grade, nameti de zapada si cer albastru cristal. Not anymore. Iarna asta am avut doua, trei ninsori. Ma intreb ce rost are sa-mi doresc alta masina, alte lucruri in casa...mai bine investesc in camile sau imi cumpar lac, dar poate seaca. Mai bine camile. Am senzatia ca m-am nascut prea tarziu, ca tot ce era de inventat s-a inventat, ca marile oportunitati au trecut, ca o sa muncesc ca sa-mi permit sa fac niste lucruri si cand o sa vina momentul sa le fac o sa descopar ca nu mai exista. Parca vad ca dispar si blondele.

Am auzit un banc de ingineri astazi: un om merge cu laptopul in avion, il porneste...ii apare mesajul: New Hardware Found - Airbus A380.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.