sâmbătă, 8 septembrie 2007

Lufthansa - Stress & More

Ah, biet calator inocent! Cum stateam eu la Starbucks in Viena si savuram un Iced Caramel something, surfand "pa" net (weee, singurul wifi gratis din aeroport) nici nu banuiam ca Lufthansa si Austrian au facut un Star Alliance si au complotat impotriva mea, trimitandu-mi bietul geamantan impreuna cu bagajele altor aproximativ 30 de pasageri, frumos introduse intr-un container, prin cine stie ce destinatii exotice. Cat de prost tre' sa fi ca sa faci asta nu pot sa stiu, dar se "sparie" gandul. Asa ca odata ajuns in Dusseldorf ne uitam aproape toti ca boii la banda aia care se invartea de pomana, apoi ne-am trezit anuntati prin statie sa nu mai stam ca e pacat de noi si sa mutam turma la ghiseul de bagaje pierdute. Macar am primit un overnight kit, adica o trusa cu cateva unelte de toaleta si un tricou ca sa am in ce dormi noaptea asta si cu ce ma spala dimineata. Tricoul e xxl - probabil ca la aia mai mici sa poata fi folosit si ca pantaloni. Ceea ce m-a pus pe ganduri a fost pliculetul cu detergent pt haine, ceea ce n-anunta nimic bun, desi ei se lauda ca a doua zi dimineata o sa avem bagajele livrate la domiciliu, respectiv hotel. Trebuia sa se intample si asta odata, asa ca mai bine ca-i Lufthansa si nu Tarom ca nu se stie cum decurgeau lucrurile. Un lucru e sigur, aia nu-ti dau nici un overnight kit, o stat odata un coleg neamt de-al meu 3 zile la Sibiu fara valiza. Aproape ne gandeam sa-i facem birou separat.

PS. Lufthansa really really sucks. Cand mergi la check-in totdeauna la ei din 20 de ghisee merg 2-3 si coada e de cel putin jumatate de ora. Asa ca imi permit sa parafrazez programul lor de fidelizare Miles & More - Stress & Mor.

PS2. O ajuns si valiza sambata dimineata la ora 11.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.