joi, 31 iulie 2008

Entry for July 31, 2008

Bihari Naplo!
Cum, nu stiti ce inseamna? Nici eu! Asa scrie pe ziarul pe care mi l-au bagat pe sub usa cei de la hotel. Preferam Jurnalul Bihorean de ieri dimineata, macar acela era in romaneste si ma delectam cu minunatele articolele de larga audienta din zona Bihorului. Astazi citesc titluri ca "Europai muemlek" si nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna...
Da, v-ati prins, sunt iarasi in Portugalia. Saptamana de munca a inceput ca de obicei - duminica - cu intarzierea avionului spre Munchen, motiv pt care iar am fugit ca prostul prin aeroport ca sa prin legatura spre Frankfurt - si nici macar nu era nevoie ca si ala intarzia - si iar am ajuns la mijlocul noptii in Porto, cu a treia cursa intarziata. Bine totusi ca n-a fost luni si nu intrasera deja lufthanezii in greva.
P-aici e frig pt iulie, e prima oara cand dorm cu doua paturi, 13 grade la ora 7 dimineata. La amiaza e soare, dar bate un vant rece, numai bine pt lucru, dar total dezamagitor pt o vara in Portugalia.
V-am vazut la televizor azi dimineata! Daca nu pe voi, pe rudele voastre din Susheava. Initial am crezut ca e Vietnamul, dar scria Suceava clar pe ecran. Inundatii - saracii. N-am inteles de ce facea baie copilul ala in apa aia infecta cand restul veneau cu barca si de ce nu i-o fi zis nimeni ca poate sa ia boli de piele. La ei a fost cu titlul de No comment, dar eu nu ma pot abtine.
Va mai raportez eu saptamana viitoare din State caci urmeaza o portie de Viva Las Vegas via Dusseldorf.
Sper ca aveti nitzel umor negru (nu ma parati sinistratilor): pi curand!

0 comentarii: