marți, 30 iunie 2009

Cei mai buni şoferi sunt doctorii. Not

Având locul de muncă în apropierea Facultăţii de Medicină, clădire nouă, cu săli în exces, deci frecventată de toţi studenţii Universităţii Lucian Blaga, îmi e dat să văd o grămadă de tute şi tuţi care parchează cu mai mult  respectiv mai puţin talent pe strada noastră. Ocazional câte o studentă grăbită la examen ne blochează poarta, de ne trezim că nu putem scoate maşinile din curte în pauza de masă sau îşi parchează cu graţie Matizul în mijlocul a două locuri de parcare, întâmplător ultimele libere. Delicioase sunt cele care-şi parchează "măgăoaia" de Opel Corsa din 20 de manevre întrerupte de pauze pentru scărpinat în cap şi analizat problema; pe una ştiu că am admirat-o cu băieţii vreo 10 minute şi când a terminat manevrele infinite cu brio, fără să ne lovească autovehiculele, am aplaudat-o toţi cu uşurare şi nesimţire. Pe lângă toate aceste şicanări zilnice am descoperit ieri o categorie nouă de tută (identificată după permisul de acces în spital lipit de parbriz), femeia care n-a învăţat manevrele ulterioare atingerii poziţiei de parcare: băgat într-a întâia şi tras frâna de mână. Aşa că, fiind un pic de pantă, Peugeot-ul doftoriţei (în devenire? SB42YUL) s-a oprit în maşinuţa unei colege, care deja face cu nervii când aude de probleme auto, fiind a patra oară când îi buşeşte cineva maşina cea nouă în parcare (să denumim evenimentul "blestemul Kalos-ului vişiniu"). Cum deşteptul cedează, am mutat Peugeot-ul înapoi, că e uşor de împins când e scos din viteză şi l-am poticnit în bordură după ce am mutat Kalos-ul mai la vale, ca să-i asigurăm spaţiu de a părăsi parcarea fără să mai provoace alte daune, în afara barei zgâriate deja. 
Dar altceva vreau să vă spun: cum să mai ai încredere în doctori când ei nici să conducă o maşină nu sunt în stare? Robot chirurgical? Phleeaaze.

3 comentarii:

  1. Vaiiiiiiiiiiii "Cei mai buni soferi sunt doctorii.Not" ai grija de masina ta, ca poate unu dintre doctorii priceputi va atenta si la tabla ta :)) (hihihihihihihihihihihihi)


    bad boy :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai tii minte cum o chema pe tuta aia? tocmai ce m-a lovit si pe mine azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, nu cred ca l-am stiut niciodata. Probabil Politia te poate ajuta

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.