luni, 8 noiembrie 2010

Opinie


N-am ce să citez exemplificativ din articolul de mai sus, mi se pare eronat cap coadă. Domnul autor spune că din punctul lui de vedere lipsa Flash-ului de pe iPhone este o greșeală. Din punctul meu de vedere nu e:
1. site-urile cu Flash îmi provoacă crash-uri ale browserului atât în MacOs cât și în Windows, mai ales de când Flash-ul se folosește de accelerare grafică (versiunea 10.1).
2. săptămâna trecută am citit un articol (aici) care arată că navigarea pe net cu un MacBook Air nou, pe exact aceleași site-uri, o dată cu Flash-ul instalat și o dată fără, duce la consumarea bateriei cu 2 ore mai repede, ghiciți în care caz. Motivul: aplicațiile Flash necesită tot timpul ciclii de procesare și sunt active în acest sens și după încărcarea paginii. Imaginați-vă ce efect o să aibă Flash-ul asupra micilor baterii din iPhone.

2 comentarii:

  1. "crash-uri ale browserului atât în MacOs" ... no', io nu credeam ca se intampla :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce, ca mai ingheatza Chrome-ul? MacOS-ul nu cade. In Windows 7, cand ingheata Chrome-ul se blocheaza calculatorul, trebuie sa dau restart de la buton.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.