joi, 29 mai 2014

Din lumea celor care nu cuvântă în românește. Azi, prințesa manelelor

Textul este original, primit pe email de un prieten, organizator de evenimente. Am scos doar numerele de telefon și numele persoanelor, ortografia și punctuația n-au fost alterate. Al-te comentarii nuș au sensul, plânge-ți, râde-ți, minuna-ți-vă:
domnu (..) da-ca dori-ti sa colaboram pentru un eveniment cu Nicoleta (..) si formatia ei o poti contacta la numaru ei prsonal de  tel (..) cand dumneavoastra doriti sa stabilesti evenimentu va pot da niste preturi informative cu formatia live program pe care al stabilim an preuna costa 1700 de euro  program cu sidiu pe negative 1400 daca va hotarati puteti lua legatura telefonica cu doamna nicoleta (..) sa faceti un contract pentru evenimentul stabilit de dumneavoastra si doamna nicoleta (..) va las un clip cum meati cerut cand am vb cu dv la tel o seara buna va multumesc astept un raspuns 

4 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.