marți, 5 aprilie 2016

Domino's Pizza din Sibiu

Update: domnul care se ocupă de afacere a sunat colega care a făcut comanda, și-a cerut scuze pentru calitatea serviciilor, a recunoscut că ce se vede în poză nu e conform rețetei standard, a afirmat că vina aparține unei noi angajate care n-a prelucrat cum trebuie mai multe comenzi și a propus să returneze banii sau să ofere un set nou de pizze. Colegii mele n-au dorit să abuzeze de amabilitatea dânsului, dar m-au rugat să public această actualizare.

Colegii mei n-au citit cronica din Turnul Sfatului și au comandat pizze de la Domino's ieri. Le-au promis livrarea în 30 de minute și au apărut după mai mult de o oră, în condițiile în care sediul nostru e la 5 minute distanță. 

Le-am gustat și pozat pe toate. Prima impresie: cam mici. N-am fost impresionat nici de gust.


Unii și-au luat pizza cu blat subțire, care e o chestie uscată, gen talpă, nu cred că și-a mâncat cineva toată porția, chiar și cu ajutorul meu. 


Mai câștigați au fost cei care au comandat varianta cu blat pufos, umplut cu brânză, măcar nu s-au tăiat la colțuri.

Entuziasmat n-a fost nimeni, nu cred că au să-și mai comande curând, nu că nu e la fel de bună ca cea de la Twenty, dar nu se compară nici cu restul pizzelor decente din oraș. E o țeapă de centru, pentru turiști.


4 comentarii:

  1. bine ca nu ati incercat sa serviti ceva in ''local'' . rar gasesti o echipa, erau vreo 4 pe care i-am ''cules '' din povesti din fara localului, pentru care bunul simt sa fie o notiune inca nedescoperita. servire mizerabila, am primit o cutie INCHISA! iar daca doream un servetel, trebuia sa cer , cica !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,
    Sa stiti ca eu am mancat cu familia in locatie si pot sa spun ca a fost chiar buna. Fara ulei mult. Mie mi a placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domino's pizza - aia nu e pizza nicaieri in lumea asta decat cu numele ...
    Pizza Twenty - o pizza buna pentru Sibiu, mai degraba as spune corecta, dar e inca destul loc pentru imbunatatiri...
    Sunt consumator infocat de pizza si am cutreierat mult lumea, asa ca imi dau si eu cu parerea aici despre ...pizza :D. Fain blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. cea mai buna pizza ,blaturi exceptionale... contrazic parerile rele

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.