marți, 19 septembrie 2006

Entry for September 19, 2006

O noua saptamana, un alt client, damn! I feel like a whore.Image Un nou hotel, alte sandwichuri si junk food. De data asta sunt in plina civilizatie: langa o statie de benzina Aral, un McDonalds si cu …tadaaaa…. Internet wireless doamnelor si domnilor - la incredibilul pret de 18 euro pt 3 ore, asa ca ii invit sa si-l bage-n @ (sub coada de maimuta). In rest ce sa zic, hotelul e penal, baia e in dulap, daca gresesc usa intru in debara. Domnul de la receptie s-a chinuit vreo 10 minute sa socoteasca cat face camera pe noapte inclusiv micul dejun, totul multiplicat cu 3 nopti si 2 persoane. Si bineinteles ca a gresit. Noroc ca sunt eu domn si ca plateste firma, asa ca i-am atras atentia ca a calculat cu o marja de eroare de 110 euro - in minus. E drept ca am devenit brusc generos si datorita “vitzelului” de caine care ma amushina, desi nenea se lauda ca nu musca. Oricum pana la urma l-am scos din starea confuza in care se afla (nenea, nu cainele), ca a mai vrut sa ne dea doar un mic dejun la doua persoane si copia la factura in loc de original, plus ca nu-si gasea stampila (tot eu l-am salvat si de data asta, deh). Colegul este un “invatacel” neamt (N) trimis sa caste ochii si urechile si sa vada cum fac oamenii mari cand fac.

Si pentru ca cineva s-a plans ca nu prea scriu ce simt, va zic acum: nu mai simt ca ma ia naiba ca sambata seara dar ma bucur ca nu mai e mult si vin acasa ca altfel simt ca ma lasa simturile si in nesimtirea care ma apuca … dar nu, sa nu exageram. V-am pupat, o saptamana frumoasa. Aici e ceatza si ploua. Si canta pasarelele: papagalii lu’domnu’ de la receptie si in curand alea din capul meu…Great! vitzelul stie sa latre, asta nu era in trecut in brosura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.