sâmbătă, 23 septembrie 2006

Entry for September 23, 2006

Honey I'm hoooome! Si n-a fost simplu.
Primul zbor l-am avut de la Köln la München cu DBA. A intarziat 40 de minute de aproape nu l-am mai prins pe cel de-al doilea. Dar au fost draguti si mi-au facut transferul la bagaje pana la Sibiu ca altfel trebuia sa le ridic in München si sa le depun iarasi la Tarom. Cu biletul insa nu m-au putut ajuta, trebuia sa-mi emita Tarom altul pt zborul al doilea. Deh, parteneriate - sau poate nu. Am ajuns la München la ora 17.00 si la 17.45 decola avionul urmator. A trebuit sa fug prin tot Terminalul 1 ca sa ajung la ghiseul Tarom si apoi sa trec prin controlul pasapoartelor. E nashpa sa fugi in pantofi pe gresia aia din aeroport. Si am fugit ca ..Run Forrest. Dar m-am imbarcat cu bine.
Surpriza a fost la Sibiu - nema bagaje. Blesteme peste blesteme pt functionara de la DBA care m-a pus sa-mi dau si geanta de documente la bagajul de cala, cica era avionul plin. A trebuit sa-mi las aparatul foto acolo ca nu incapea in geanta la laptop - de asta nu ma despart decat cu scandal. In valiza mai aveam un laptop. Nou. Pt o colega. Probleme si ganduri...
Din fericire mi-au ajuns a doua zi si bagajele, surprinzator, nemaltratate. Asa s-au incheiat faptele mele de vitejie prin ieuropa de aceasta data. Plantele mele sunt bine, sanatoase. Cresc. Ma duc sa beau.

0 comentarii: