vineri, 9 februarie 2007

Viata la bloc. Fragmente

Anunt pentru vecini: mi-am pus perdele la sufragerie. N-a durat decat un an de cand m-am mutat. Va zic (vecinilor) ca sa nu mai stati in frig pe balcon ca sa vedeti ce super-modele mai stau la mine pe canapea. V-am invatat prost, stiu. Trebuia sa va tai bilet de la inceput. Acum eram bogat...

Stiri de pe strada mea: un vecin si-a facut garaj pe domeniul public, dar nu oriunde ci in gradinitza din spatele blocului. Garaj fain, cu usa electrica. Acum cativa ani, cand si l-a construit, avea Passat. Ieri dimineata iesea din garaj cu un S-Klasse nou, noutz. Ma intreb si eu asa ca prostu: oare sta la 2 camere, oare are linoleum pe jos, ce naiba cauta in blocul ala de 30 de ani. Nu dormea mai bine in masina? Sigur sta la etaj ca altfel o parca in sufragerie. Papagali din astia mai sunt, mai stiu pe unul, mare manager, cu BMW seria 5 nou, care locuieste tot la bloc, dar din ala vechi, de 10 etaje. Probabil ii place privelistea si s-a obisnuit sa se uite la televizor la vecinul de vis-a-vis. Poate vara stau pe balcon si joaca table in maieu. Altul: asta sigur stiu ca sta in doua camere, figurant la o firma de brokeri, da' are Rover 75. Da bine la imagine.

Se apropie Ballantines Day. Nu va cumpar nici un cadou. Ati fost rele. N-ati postat mai nimic in ultima vreme.

A venit primavara. Deja e a doua oara iarna asta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.