joi, 24 mai 2007

Last night a dj saved my life

Ieri a fost ziua unei prietene dragi. Si ca orice baiat care se respecta bineinteles ca am uitat. De obicei imi notez in agenda telefonului zilele de nastere. Not this time. Asa ca pe la 10 seara cand sedeam eu confortabil pe canapeaua proprietate personala primesc un mesaj "hai sa ciocnim un pahar. te astept in Celebrity". Imediat suna alt amic la fel de uituc ca si mine. Ne miscam iute, luam un buchet de flori baban (ca bani, nu ca aspect din pacate, dar la ora aia nu aveai cu cine negocia) si ne ducem la sarbatorita.


Era deja 11 noaptea. Dupa un timp, nesatisfacuti de muzica si pentru ca sarbatorita este sora unuia dintre patroni, am devenit dj ad-hoc. Dupa cursul condensat de folosire a sculelor profesionale am reusit sa pun muzica. Sarbatorita vroia oldies. Punem oldies. Apoi una dintre invitate vrea muzica actuala. Punem muzica fresh. Dupa vreo doua melodii apare
la masa dj-ului unul din putinii clienti care mai erau la ora aceea in bar si-l roaga pe patron sa-i puna oldies. Nu pe mine, eu probabil eram sclavul-dj, pe patron, care povestea cu mine. Adica..direct sus, la autoritatea superioara. Ma amuz, dar ii pun oldies. Dupa inca 5 minute apare iarasi. Iar nu ma baga in sama ci i se adreseaza tot patronului. O fi crezut ca daca vorbeste cu mine il costa, ii iau bani pt dedicatia muzica? ("Si acum o melodie pentru suflet, din partea lui Maricel pentru Verginicaaa") Maricel vrea Margineanu. Hellooo Janeee, suntem in centrul orasului nu in crasma de cartier. De unde Margineanu?? Las-o pe Jana sa nu se mai transforme atata ca e tarziu si o fi obosita si ea. Urmatorul pas care o sa fie? Manele?

Desi s-a golit barul, eu ma bucur. Nu ma intreb ca poate i-am alungat eu cu muzica mea. Sunt bucuros pt ca sambata, daca dj-ul oficial nu pune muzica buna il trimit la culcare, ma bag eu la muzica si probabil o sa fiu trimis si eu la culcare de bodyguard. Dar asa e in tenis. Ce nu face omul pt cinci minute de glorie...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.