vineri, 3 august 2007

Recordul si tehnica

Recordul ca recordu, baschetul ca baschetu, dar tehnica ne omoara! Am mers pe la 10.30 sa vad inceputul meciului (programat pt 11.00). Ajuns acolo ma ia un amic in primire sa-l ajut sa care niste baxuri de Gatorade din magazie in frigiderul din sala. Dupa ce-am stocat sticlele in frigider, chiar inainte sa-i inchidem usa, pusca o sticla de plastic plina cu apa minerala si ma uda din cap pana-n picioare. Bine ca nu era zeama.

Recordmenii au primit spre folosinta trei calculatoare dar nimeni nu s-a obosit sa verifice ieri daca exista softurile pe ele. Asa ca azi vroiau sa printeze niste fisiere Excel. De unde Office..Noroc cu Google Docs, ca poti sa deschizi documente pe net. Am zis printat? Imprimanta era, dar nu instalata. Practic singurul lucru ce mergea era cronometrul de 80 de ore pe un alt calculator. Instalez si imprimanta, in timp ce copiam cd-uri cu muzica in calculator, vrem sa instalam softul cronometrului pe cel de-al treilea calculator, sa-l avem de rezerva (ruleaza ambele cronometre in paralel) dar ...unde e cablul de la al treilea monitor? Nu e! Desfa cablul de la monitorul doi si leaga-l la trei...moment in care crainicul anunta imnul de stat al Romaniei. Shit! Imnul e pe calculatorul 2, ala fara monitor. Proba de indemanare-viteza: desfa cablul de la 3, leaga-l la 2, mufa e undeva dedesubt, intoarce monitorul sa o gasesti, toata sala cu ochii pe mine, soapte "caaaliiiin", eu transpirat instantaneu, inca un rand peste apa minerala, merge monitorul, play, sunet in boxe, ufff. Injuraturi in gand. Sa nu va zic ca n-aveam nici imnul, atunci l-am adus de pe net, noroc ca e in format mp3 pe cateva site-uri. Apoi inca alte cateva problemutze tehnice, rezolvate on the fly si am putut reveni la birou.
La 3 imi incepe tura de steward. In concluzie: Adelutza tre sa dea o bere. Se aude? Nu se aude ca-i la sala...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.