vineri, 31 octombrie 2008

Tupeu de taximetrist

Sambata seara am asistat la o scena care mi-a adancit dragostea pt taximetristi. In fata clubului Zebrano, pe strada Gimnasticii, strada cu sens unic, doua masini bot in bot. Strada are un singur sens pentru ca pe margine sunt locuri de parcare iar cand acestea sunt pline, adica mai tot timpul, nu incape decat o masina. Revenind la masinile care se uitau una la alta: intr-una din ele o doamna, cealalta un taxi condus de un demn exemplar al speciei. Se da jos taximetristul nervos si incepe:
- Ce faci doamna, nu vezi ca-i sens unic, unde te bagi?
Noi, cei de pe trotuar ne intoarcem sa vedem de ce-i scandal, in primele secunde probabil toti gandindu-ne ce nesimtita e femeia aia sa mearga pe contrasens, dar apoi...stai...parca sensul strazii e INVERS... femeia venea bine! taximetristul e cel nesimtit. Aproape simultan incep cateva voci de pe margine sa se rasteasca la taximetrist. Acesta tace malc, sta cateva secunde sa gaseasca o replica, ceva, nu-i vine nimic in cap, se urca in masina si da cu spatele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.