luni, 31 mai 2010

Eurovision, iară

 Întâi să vă zic de ce nu-mi place super-mega-piesa României:
- video: kitsch cap-coadă. Da, știu, v-a impresionat pianul ăla duo, dar altceva? Vânătoarea, roboțeii și tot restul computerizării nu vi s-au părut de prost gust și fără legătură? Mie da.

- audio: adică melodia - s-a schimbat ceva de la Modern Talking încoace? Synth-pop comercial, banal și răscopt.

Deși n-a fost greu, am descoperit încă două chestii mai proaste ca audio/video-ul:
- versurile, fraților! câte clișee au putut ăștia aduna în 3 minute! ”playing with fire”, ”burning desire”, ”can't you see what you do to me”, ”burn this place down”, ”running away”. A rămas vreo rimă facilă neexploatată?

- și să nu uităm...publicul care i-a votat. :D

4 comentarii:

  1. sa nu-mi zici ca videoclipul ala cu Adevarul este cel original... daca da... chiar nu am cuvinte :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ala e:
    http://www.youtube.com/watch?v=xqDnxKGFK1Q

    RăspundețiȘtergere
  3. dar de piesa castigatoare ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-a placut. chiar mult. energia pe care ti-o transmite si vocile perfecte m-au facut sa-mi placa atat de mult, ca sa nu mai zic de seriozitatea cu care s-a vazut ca au muncit pentru prestatia aia. bravo lor! ma bucur si pentru locul 3, desi parerea mea este ca meritau mai mult. cu ce e mai buna lena din germania? voce n-are, ca mai mult vorbeste decat canta. parca e copia fidela a lui lilly allen... si uite asa am mai descoperit un cliseu pt lista ta :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.