joi, 21 octombrie 2010

I am out


Am ieșit din cursa pentru câștigarea invitației la TEDxSibiu. Am primit un email ieri care mă anunța că pe parcursul săptămânii următoare va trebui să scriem zilnic câte un post despre fiecare dintre cei care vor vorbi acolo. Pe lângă faptul că n-am momentan timp, abordarea mi s-a părut școlărească, cred că am trecut de vârsta la care să mai scriu compuneri, nu mă reprezintă genul impus. Credeam că își doresc o audiență mai matură, parcă pomeneau de manageri nu de elevi iar atunci nu înțeleg ce rost au compunerile, ce blogger trecut de facultate se bagă în așa ceva sau ce manager citește blogul unuia care mai scrie un asemenea gen.
O să-mi cumpăr singur bilet iar bannerul lor rămâne pe blogul meu până la sfârșitul săptămânii viitoare pentru că evenimentul mi se pare în continuare interesant.

Fragment din răspunsul doamnei Grip, organizator:
Un blog valoros chiar asta inseamna, multe compuneri zilnice cu parerile proprii, iar daca asta este prea mult pentru tine, iti multumim pentru amabilitatea cu care ne-ai transmis decizia ta.”
OK... încercați asta cu cineva din top 10, să vedem dacă acceptă să scrie compuneri pe teme impuse timp de 8 zile.

5 comentarii:

  1. sorry calin, nici eu nu stiam de cele minim 9 articole scrise intr-o sapt. imi pare rau ca regulile s-au schimbat pe parcurs, data viitoare voi sti sa fiu si mai insistent sa primesc de la inceput toate "clauzele".

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul ca TEDx e un eveniment important pentru Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nimic Tudor, daca nu-mi place mie (sau tie) nu inseamna ca nu e o initiativa buna. Pana la urma aduce beneficii blogosferei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deocamdata nu avem niciun blogger in top ten. Si eu am primit acelasi email dar nu mi-au impus nimic; chiar au precizat ca putem scrie cum ne taie capul, in stil propriu. Drept ca nu se scriu singure postarile dar astfel poti balacari pe cine vor ei cum vrei tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu n-am chef sa scriu 8 articole despre ce vor altii. Hai, unul doua da, dar chiar o intreaga saptamana a scolarului? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.