vineri, 1 octombrie 2010

Noul Oldies Pub

Prima chestie pe care o să o remarcați este verdele - intrarea verde, pereții interiori verzi. A doua chestie pe care o să o remarcați: sigla exterioară în care se vorbește de live music - deja sunt programate o grămadă de concerte. Ceva ce nu o să remarcați: pereții dublii umpluți cu izolație fonică, pentru a nu deranja vecinii și tavanul plin de grilaje de aerisire. Probabil o să vedeți și cele 130 de postere înrămate de pe pereți, furnizate de posterland.ro

Dar să începem cu intrarea: un hol cu ușă dublă, apoi incă o ușă spre încăperea principală, de 12x20 metri, un dreptunghi generos, cu patru stâlpi de susținere în mijloc. Pe latura din spate și pe jumătate din latura din dreapta este barul, din lemn sculptat, cu rafturi înalte de 3 metri. Pentru că vorbeam de muzică live, băieții s-au pregătit temeinic, o scenă mare, de vreun metru înălțime, cu un fundal de cărămidă falsă, în partea stângă. În fața scenei o să fie mese normale iar pe laturi mese înalte, nicio canapea, totul în format de pub. Mai exact irish pub, probabil o să aibă și câteva feluri de mâncare tradițională irlandeză și britanică (fish&chips de exemplu). Tot perimetrul barului este îmbrăcat în lemn, ca să mascheze sistemul de încălzire și ca să-ți poți lăsa berea pe tăblia superioară.

Mai e ceva de zis? Sigur, dar vă las să descoperiți singuri la fața locului.

PS. Am aflat ieri de la un prieten că pe Bălcescu, sub Kenvelo, se lucrează la alt bar de 150mp, tot cu muzică live.

Sigla noastră o să fie expusă la intrare

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.