marți, 14 iunie 2011

Vitejii de discoteca 1

În general oamenii din pub-uri şi cluburi sunt paşnici, de când mergem la Oldies am fost martor la doar două incidente şi, mă credeţi sau nu, ambele au fost generate de medici: primul în fosta locaţie de pe Lazăr când unui ginecolog clujean ambetat i s-a părut că se uită un puşti urât la el şi i-a tras un cap în gură, gest soldat imediat cu cartonaşul roşu; apoi acum câteva luni, după o conferinţă de psihiatrie, participanţii mai tineri au venit să sărbătorească în pub-ul din centru iar doi, un gras şi un ochelarist, s-au luat la harţă din cauza unei colege cu care unul dansa şi celalalt ar fi vrut să danseze. Destul de amuzant, nu erau genul fioros, probabil s-au împăcat la un pahar de Rudotel sau un shot de Xanax.

Prin alte părţi, datorită faunei, nu e totul la fel de roz dar dacă nu te comporţi ca un bou nu are nimeni treabă cu tine, cu excepţia câte unui beţiv care se crede stăpânul lumii. Asta a fost doar introducerea, mâine vă povestesc una proaspătă din Liquid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.