vineri, 30 septembrie 2011

Ai carte, ai parte

Am aflat miercuri că s-a reluat emisiunea-concurs ”Vrei să fii milionar”. Pentru că tot ne plângem de suprapopularea planetei, ar trebui introdus un test simplu dar ușor elitist pentru a se da dreptul la procreere. Se ia cuplul doritor de urmași, se închide în cameră cu Virgil Ianțu (pentru concurs, nu altceva), dacă nu ajunge la pragul de 1.000 lei - ghinion! genă necâștigătore. Dacă clachează înainte de 15.000 lei - are voie un copil. Între 15.000 și 50.000 - doi copii iar peste 50.000 - liber la puieți. Banii câștigați o să-i păstreze drept indemnizație pentru creșterea copilului.

Probabil o să ajungem o rasă de pișpirei cu ochelari, dar măcar o să avem capul mare...

3 comentarii:

  1. sa inteleg ca ai vazut Idiocracy[http://www.imdb.com/title/tt0387808/] :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da dar habar n-am daca m-a influentat ca am mai vazut vreo mie de filme de atunci, unele la fel de proaste :D

    RăspundețiȘtergere
  3. era vorba doar de principiu, in film facutul copiiilor e invers proportional cu scara propusa de tine in postul asta ;)
    [cu cat iti folosesti mai mult sinapsele, cu atat e mai lung drumul de la gand la fapta, ducand pana la pierderea semnalului, ca sa zic asa... ]

    sunt momente in care, trecand prin cartier, ma gandesc ca idiocracy e un film cult ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.