luni, 19 septembrie 2011

Back to the base, back to Oldies

Vineri se pare că a fost ultima seară la Oldies Ștrand pentru noi în acest an, am profitat că sâmbătă a fost concert Oldiz Bend și ne-am întors pe Centru în pub-ul nostru favorit. Cât Coco Jambo să mai și suporți?  Un playlist ușor modificat dar tot pe Tina Turner se face trecerea de la pub mood la disco. La ora 1 a început prima parte a concertului live, la 3 am plecat acasă și se terminase a doua parte, dar nu și ultima, băieții și fata de pe scenă erau în formă și cu chef de muzică. S-au produs oareșce schimbări în decor: o rearanjare a posterelor de pe pereți, o expoziție de sticle de bere completă deasupra ușii dinspre băi (n-aș vrea să stau acolo în caz de cutremur), niște reclame luminoase discrete deasupra barului, o chitară expusă pe un perete, afișe lipite pe tavan în zona neacoperită de leduri plus boxele coborâte cu câțiva centimetri ca să se audă mai bine în spate dar suficient cât să te surzească dacă ai masă în fața scenei. Și noi avem, ne înțelegeam din priviri și urlând unul în urechea altuia. Nu știu dacă o să ne obișnuim sau o să schimbăm masa. În 29 septembrie o să fie concert The Mono Jacks, sună bine băieții, n-am auzit de ei decât în promo-urile Guerrilla dar acum mi-am făcut temele și cred că o să fiu acolo:

4 comentarii:

  1. o fi starea de spirit de vina, dar imi place piesa asta. O tot ascult...

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibil, nu mă gîndeam că sînt atît de puţin atentă la ce e în jur, eu nu am observat nici una dintre schimbările enumerate de tine. Mă rog, şi la masa noastră duduia muzica, din puţinele conversaţii avute am auzit jumătate, în rest am dat frumos din cap, habar n-am ce mi s-a spus! Am crezut că sînt eu mai fudulă de urechi! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Orin: voi aveati masa "in oglinda", normal ca simteai acelasi lucru :)

    GG: e faina, celelalte pe care le-am auzit nu-mi plac chiar la fel de mult da-s curios cum suna live. Mergem?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.