miercuri, 14 septembrie 2011

Mai facem un pas spre titlul de oraş modern?

Consider că pistele de biciclete din oraş sunt un lucru bun deşi nu le-am folosit încă. Tudor, omul cu cele mai multe iniţiative comunitare din Sibiu (după părerea mea), tăticul a nu-ştiu-câtor proiecte de bun simţ, mai găseşte încă o dată o soluţie de finanţare pentru a completa într-un mod logic treaba începută de Primărie. E vorba de amplasarea unor rasteluri de biciclete în diverse puncte din urbe, fapt ce va aduce Sibiul un pic mai aproape de statutul de oraş modern. Proiectul se numeşte "Bicicleta zilnică" iar pentru câştigarea finanţării are nevoie de votul nostru.

Detalii mai multe găsiţi aici:

Iar pentru vot vă rog să intraţi aici:

2 comentarii:

  1. m-ai facut sa rosesc :D
    iti multumesc si tie ptr sustinere. am toata increderea ca vom primi finantarea (ca de dus la bun sfarsit proiectul il vom duce cu sau fara)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cînd am votat eu, Tudor avea 40 de voturi, celălalt proiect, doar 3. Mă gîndesc că va obţine finanţarea, cred că ar vota mai mulţi dacă n-ar trebui să îţi faci şi cont acolo.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.