joi, 17 mai 2012

Dragoş Floarea

Pe Dragoş, Cobra după numele de "scenă", îl cunosc de vreo 18 ani, din taberele de vară organizate la Mamaia de tatăl său. Deşi era singurul cu părinţi acolo, era cel mai dezinhibat. L-am revăzut în timpul facultăţii, când lucra ca barman de noapte la El Gringo ca să-şi întreţină familia. Apoi în tribună, la baschet; totdeauna îşi făcea simţită prezenţa cu glasul lui puternic în momentele când echipa şi galeria erau debusolate. Dădea refresh, ca să zic aşa. A fost principalul sprijin când Asociaţia "Al 6-lea jucător" a organizat meciul de baschet de 80 de ore, firma la care lucra a sponsorizat o mare parte din bugetul acţiunii. Ulterior şi-a abandonat cariera din vânzări şi s-a reîntors la pasiunea lui - baschetul, înfiinţând clubul pentru copii WhiteSnakes. Probabil de aceea s-a lăsat băgat în faţă în cursa pentru Primărie, cred că ştie că are şansa mielului trimis la tăiere. USL-ul e fericit că are ţap ispăşitor, el e bucuros că are un pic de promovare pentru club şi poate să facă mai mult pentru copii. Lăudabil în esenţă, neinteresant din punct de vedere politic.

1 comentarii:

  1. Merci Caline pentru obiectivitate. O mica remarca: Stiu unde am intrat, de bunavoie. Cred insa ca este neaparat nevoie sa stim ca mai exista (sau ar trebui sa existe) sport in Sibiu, mai ales la nivel juvenil. Vizavi de dezinhibarea si firea mea rebela, fac parte din viata si din anii faini ai adolescentei si tineretii. Dar, "trebuie sa stii cand se incheie o etapa din viata ta. Daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar, pierzi bucuria de a trai si sensul vietii" - Paulo Coelho.
    Din punct de vedere politic, las pe mai marii politicieni sa-si dea cu parerea. Eu stiu un singur lucru: orice politica, trebuie sa fie obligatoriu indreptata catre oamenii de langa noi. Si asta este scopul meu, fara a renunta la clubul nostru destinat copiiilor, nici macar pentru o secunda. Si pentru ei si pentru generatia noastra, o sa raman tot rebel daca ceva simt ca nu este pe directia buna.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.