luni, 28 mai 2012

#FITS2012 - Otros Aires

Sala Thalia s-ar putea să nu fi fost cea mai potrivită locaţie pentru un grup de electro-tango ca Otros Aires. E prea sobră. Mergea mai bine un club sau o scenă în piaţă.


Cuvântul electro din denumirea genului se referă la un Mac de pe care rulau sample-uri şi beat-uri moderne, combinate cu prestaţia live a celor patru muzicieni argentinieni. Un pian, un acordeon, o chitară acustică şi un set de tobe. Plus vocea şi retroproiectorul pe care rulau diverse secvenţe, videoclipuri sau părţile de duet făcute cu celebri cântăreţi de tango de la începutul secolului trecut. După câteva melodii s-a încins atmosfera, un cuplu dansa într-o lojă - tango, bineînţeles, iar finalul şi cele două bisuri au ridicat publicul în picioare, nemaicontând "morga" spaţiului. Din păcate, datorită politicii sălii Thalia, filmatul este interzis, aşa că n-am putut să capturez momentul; din fericire statul în picioare, aplaudatul şi chiuitul nu. Ca să vă faceţi totuşi idee despre cum sună formaţia, pun două videoclipuri de pe YouTube, cred că au să vă placă. Ole!

3 comentarii:

  1. Exact parerea asta am avut-o si eu... locatia pentru concertul celor de la Otros Aires nu a fost cea mai potrivita.
    Erai cateva domnisoare si domni care se tot 'fataiau' pe scaune..
    Intr-o loja mai era un cuplu care s-a ridicat sa danseze..

    Alta era atmosfera intr-un loc fara scaune, sau cel putin, cu loc pentru dansat :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.