luni, 22 iunie 2015

Ce căuta țapul la FITS

Probabil știți și voi, dar nu vă pasă, că Emil Constantinescu e mare amator de teatru. Anual îl văd la Sibiu la FITS. 

Am fost surprins să-l văd și anul acesta, bănuiam că stă acasă sau se duce la ceva festival prin Gorj, din câte am înțeles din scrisoare deschisă publicată în toamna trecută e mare fan Ponta și atunci mi se pare logic să se abțină și să n-apară la un eveniment organizat sub patronajul președintelui Iohannis, în orașul președintelui Iohannis, la un festival susținut atâția ani chiar de primarul Iohannis. Nemaivorbind de faptul că nu-mi aduc aminte să se fi implicat cu ceva în FITS cât timp a fost Preș, că doar e geolog nu vizionar.

Merită să ne aducem aminte de acea scrisoare în care-l lăuda pe VVP pentru sprijinul în rezolvarea problemelor foștilor deținuți politici și pentru că, wait for it... a fost ”un foarte tânăr participant activ, în 1990, la fenomenul Piața Universității” - niște chestii deranjante când sunt emise de un fost președinte al Dreptei, care, dacă stai analizezi, denotă prostie, senilitate sau parșivărie. Sunt răutăcios, cred că i-a fost greu să găsească ceva lăudabil la Viorel, avea de ales între gogonelele astea, performanțele în baschet și elogii pentru cariera universitară.

Suntem cool prin barurile sibiene, dar polițele politice trebuie achitate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.