luni, 13 iulie 2015

Hello World - prima petrecere de copii

Ieri am participat la prima zi de naștere a unui copil (de fapt cuplaj de trei) de când sunt adult. A fost fix ca-n poza de mai jos, doar că total diferit. Fii-mea nu și-a imaginat că există atâția copii pe lume dar nici nu părea impresionată, la cinci luni suptul degetului mare de la picior e mult mai interesant decât socializarea.


Închipuiți-vă peste 50 de părinți și copii, adunați într-o curte. Haos brownian. La fiecare cinci minute plângea un țânc, ori pentru că altul i-a luat, ori pentru că nu-i dă. În rest doar chiote, sprinturi și voie bună. Am înțeles rapid de ce era plin de mămici iar puținii tați s-au strâns strategic lângă un colț de casă și-și făceau de lucru la foc. Probabil alegerea mâncării a avut loc după o dezbatere serioasă și matură, gen: ce nu e complicat de făcut, merge cu bere și se face în minim trei ore? Gulaș la ceaun să fie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.