vineri, 14 august 2015

Galaxy Alpha - cel mai bun iPhone făcut în Coreea

Samsung a reușit să producă în sfârșit un telefon finuț, decent în toate aspectele, care arată bine, cu ecran de 4,7 inch, adică pentru oamenii care constituie marea masă a cumpărătorilor și nu se dau în vânt după palete de ping-pong. În mod ironic, cel mai probabil n-ați auzit de el. Motiv pentru care se și vinde cu o sumă care-i conferă un raport excelent preț-calitate: 1600 lei. Îl laud pentru că l-am recomandat la doi oameni și amândoi sunt mulțumiți de el.


N-are card de memorie, dar are 32GB intern, n-are ecran Full-HD, ci 720p și, dacă nu ați citi specificațiile, probabil n-ați sesiza diferența în practică. Arată, vorba review-urilor, ca o corcitură de iPhone 4 și iPhone 6, dar hei, asta-l face atractiv, subțire și delicat. În mod logic, bateria n-o să te țină extrem de mult, dar trece ziua, poate apucă chiar două până la reîncărcare. E primul telefon Samsung (din câte înțeleg) cu ramă de metal. În rest, are chestiile la modă pe platforma Android: procesor octacore, cititor de amprente, camera de 12 megapixeli care poate filma și 4K.


Un iPhone 6 de 16 GB costă minim 2600 de lei. Ăsta e cu 1000 de lei mai ieftin, sunt convins că oamenii care caută un telefon de acest gen, dar nu-i interesează marca, l-ar alege mai des, însă nu prea apare în oferte, articole și reclame. Se pierde în marea de produse aruncate de Samsung pe piață.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.