luni, 8 februarie 2016

Idee de afacere: un Uber roz

Povesteam sâmbătă cu GG, în timp ce lucra la sursa durerilor de cap, și a avut o idee prea bună ca să o păstrez pentru mine, poate cineva o dezvoltă în afacere. E cu copii, dar nu-i despre ei.

Înainte, contextul: Brylu și alți părinți cu care am mai discutat îmi spuneau cum își plimbau bebelușii cu mașina prin oraș, ca să adoarmă. Nu-i nimic ieșit din comun, toată lumea știe poveștile astea. La unii, însă, asta se întâmplă destul de des, 3 din 5 nopții - dar și părinții vor să doarmă, așa că, după cum există bonă ziua, ar putea exista un serviciu Uber/Lyft pentru bebeluși, noaptea.

N-adoarme copilul la ora 22? Pui mâna pe aplicație, faci comandă, vine o mașină neagră roz, dotată cu tot ce trebuie, de la scaun/scoică la muzică relaxantă și webcam să-și vadă părintele odrasla, îi zici șoferului la ce oră să o aducă înapoi, și gata, toată lumea la nani.

Poză împrumutată de aici.
Bineînțeles, ca și în cazul Uber, șoferii ar trebui să aibe cazierul curat, eventual să fie babysitteri cu certificat sau foste bone. Nu cred că e neaparat ceva pentru piața românească, nici pentru norvegieni, dar în alte țări poate ar prinde.

4 comentarii:

  1. Nu vă puteți gîndi la ceva mai ecologic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, o risca cu 2 faclii :)

      Ștergere
    2. Așa mai veniți de acasă! Oricum, nu e rea ideea pentru părinții obosiți! :)

      Ștergere
  2. of course, nimeni nu a sesizat ca toti sunt tati de fata, de unde si masina, pardon, risca roz! Intr-o era in care unii sunt gender neutral, altii ne baga pe gat chestii discriminatorii! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.