vineri, 28 iulie 2006

Entry for July 28, 2006

Astazi seara povestim despre muzica. Din pacate anul asta nu pot sa zic ca am gasit multe albume care merita laudate. Anul trecut pe vremea asta Coldplay facea furori si Talk, lansata doar anul acesta single, mi se pare deja fumata de atatea ori am ascultat-o atunci. Tom Petty a scos un nou album (Highway Companion) dar nu mi se pare deosebit (remember Free Fallin’ din Jerry McGuire?).

In muzica de club Gabriel & Dresden cu Tracking Treasure Down inca nu a aparut prin cluburile sibiene si nici (probabil) hitul veri Activ&DJ Optik – Feel good [Liberty Parade 2006 Official Anthem], In schimb se canta DJ Andi – For the 1st time, care e bunicica.

Am descoperit o compilatie relax/chillout foarte interesanta si surprinzatoare: Pink Floyd Redux. 12 hituri P.F. in interpretarea a 7 doamne necunoscute mie (de ex. Sarah Slean sau Giselle Webber) dar care reusesc un album deosebit. Cateva piese suna de-a dreptul “beton”: Comfortably Numb, Wish you were here, Hey you si, bineinteles, Another brick in the wall. Imaginati-va in livingul propriu, cu un pahar de vin in fatza, relaxandu-va pe canapea cu cartea preferata si fundalul sonor perfect…open your heart, I’m coming home…. canta tanti asta, dar nu e cazul meu (inca) si ea ma aproba …but it it was only a fantasy

Daca tot vorbim de chillout, va recomand pt ca am vazut ca se gaseste si in magazinele romanesti – Buddha Bar 8. Si daca va place genul faceti rost si de Café del Mar 12 si Bar Lounge Classic Winter Edition.

Va urez weekend placut si ganditi-va si la mine, om al muncii, care o sa fiu sambata langa Ulm, muncind si duminica pe drum spre Slovacia unde o sa-mi petrec inceputul saptamanii viitoare. Cred ca pana joi nu mai am acces la internet, daca nu cumva au evoluat lucrurile miraculos in Sered in ultimul an. Dobrý večer!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.