joi, 26 aprilie 2007

Benvenuti Quelle!

Daca luni mi-am delectat spiritul la Radu Gheorghe iar marti fanatismul baschetbalistic, miercuri a fost ziua dedicata clatirii ochilor. Am fost la o prezentare de moda in Club Celebrity. Eveniment de fitze, patronat de insusi micutzul ponei obosit Botezatu (btw, prietena unui amic a fost dezamagita crunt de statura si aspectul domnului Bote, la care ea visa cu ochii deschisi din frageda pruncie). Lume relativ putina, probabil pentru ca era impusa o consumatie minima de 80 eur per masa de 6 persoane si cine naiba se apuca sa bea de miercuri? In afara de noi, bineinteles, desi eu mai puteam dilua din consumatia de sambata noapte. Daca nu stiati si va intereseaza, ca pe mine nu, Quelle Romania are si catalog in lb romana de unde puteti sa va luati, ca si babele din Germania - Ist das Leben nicht schön?, ultimele tipuri de haine, covorase de baie, chiloti secsi, masini de spalat si cabine de dus, pe nevazutea bineinteles. Traiasca shoppingul si relativitatea marimilor.

La ora 11 incepu defilarea manechinelor, niste fatuce inalte si slabe dar machiate neatragator si as indrazni sa zic ...la fel de sece ca si vinul rosu pe care l-am baut. Una singura era mai draguta. In prima parte a show-ului au prezentat hainele Quelle, adica parafrazand expresia... hai sa facem din haine de strada bici. Neinteresant. Dupa o scurta pauza a urmat prezentarea Benvenuti. Benvenuti nu vine din Italia ci e firma unuia dintre fondatorii Leonardo. Prezentarea asta mi-a placut mai mult, desi nu as putea spune ce produse Benvenuti a etalat. Ceva pantofi, ceva genti, ceva curele... dar manechinele erau foarte frumos imbracate in niste rochii transparente. Restul e tacere si ranjete. Dilema serii: merg bikini albi la rochie neagra, semi-transparenta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.