vineri, 13 aprilie 2007

Mult prea tare...

Disclaimer: Voi sa nu faceti asa.

Domnisoara X se plictisea intr-o zi. De fapt in mai multe zile la rand. Asa ca a intrat pe mailul unui fost prieten (Z). Z= 28 ani. Si pe YM. Si s-a apucat sa vorbeasca cu o doamna din lista respectivului, sa-i spunem Y. Y=39 ani, divortata. X-leasca n-are de lucru si tot vorbeste cu Y si-i spune chestii de genul ca-i sta mai bine cu parul desfacut, o pune sa-si porneasca webcamul, lugu lugu, gulu gulu, trec trei saptamani, biata Y incepe sa nutreasca oaresce sentimente pentru baiatul cu care ea crede ca vorbeste (Z). Aseara il suna. Si el nu-i raspunde. Mai bine asa, ca daca-i raspundea era dialog de Caragiale. Problema mare e alta, ca Z si Y merg amandoi la nunta la mijlocul lui mai... si probabil o sa iasa scandal ca la X ii e rusine sa-si marturiseasca fapta.

Voi reveni. Sau nu.

PS. pt ca deja m-au intrebat cateva persoane: eu nu apar in povestea asta. Mi-a povestit-o X si-mi pare rau pentru sperantele lui Y si pt bataia pe care o va incasa Z.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.