duminică, 28 decembrie 2008

Sarbatori linistite?


Cat am baut luna asta parca n-am baut niciodata: ziua mea, ziua Alinei, Christmas Party la lucru, Christmas "Ajun" party, plus weekendurile si sarbatorile legale. Ficatul rezista. Dar m-am cam saturat de alcoale. N-o sa urmeze nici o cura de dezalcolizare ci Revelionul. Si cum sa te refaci dupa atata monotonie si betzii decat cu 3 zile in Amsterdam cu gashca. As putea sa incerc si alte senzatii tari pt diversificare dar nu-s genul. Oricum astept cu interes revederea Amsterdamului. Cine stie, poate o sa pap ciupercutze funky si o sa fac pluta pe canale. O sa fac multe poze si daca ma intorc cu aparatul intreg o sa vi le arat si voua.
Sunt deja in concediu de aproape doua saptamani, mi-am incarcat bateriile vazand cam toate filmele care au sanse mari la Oscar care au aparut deja si incep sa ma satur de rancezeala. Am batut cluburile mai putin decat credeam (pt ca in Sibiu se poate iesi de miercuri pana duminica) dar totusi din ce am vazut tot Liquid ramane baza. Vineri seara am fost in Zebrano si mi-am amintit de sloganul comunist: nici o masa fara peste. Erau toti refuzatii din alte cluburi, am vazut barbati in bluza de trening, barbati cu mustata in bluza de trening, barbati beti in bluza de trening, barbati dansand ca o bluza de trening, pardon, dansand pe house ca pe muzica din anii 80 cand aveau ei trening si mustata. Inclusiv la masa noastra s-au adunat, friends of friends, un nene cu tricou fara maneci si burta, o domnisoara cu silicoane, desi adevarata ei problema este nasul maricel si un baietandru, fratele siliconatei, care incurajat de mama lui si-a facut marire de penis. Poate din aceasta cauza a stat pe canapea si a privit in jos toata perioada, nu foarte lunga, in care ne-a onorat cu prezenta. Nu prea ne-am distrat si am plecat la Liquid, dar tocmai se luase curentul asa ca ne-am dus acasa. Sambata la Liquid a fost plin ochi, iar un prieten a avut surpriza ca la plecare sa nu-si mai gaseasca umerasul la garderoba, cu tot cu pardesiu si fular. In schimb a primit astazi alta haina si fular, probabil ca proprietarul le-a incurcat la plecare. N-am inteles totusi unde a disparut si umerasul. Poate se trezeste din betie si returneaza bunurile. [Daca cumva citeste blogul meu, sa nu rezurneze si fularul, pt ca amicul meu si-a luat unul aproape ca al meu si nu suntem totusi de la aceeasi casa de copii :)) ]
Astazi, duminica, ne refacem cu ciocolata calda. La multi ani si criza usoara va doresc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.