sâmbătă, 25 decembrie 2010

Γιαννης Πλουταρχος

Am fost acum câțiva ani la ziua unui prieten și se asculta un cd grecesc, până a venit poliția că facem gălăgie. Nu eram noi așa zgomotoși, mai ales că era doar 10 seara, dar vecinii aveau nuntă a doua zi. A fost până la urmă un chef în tăcere, la povești. Dar muzica, atât cât am auzit din ea, mi-a plăcut. Nu i-am cerut niciodată cd-ul prietenului meu, deși-l văd aproape zilnic, până ieri când m-a întrebat dacă vreau un cd cu colinde. Nu, dar adu mai bine ăla grecesc, a fost răspunsul. E produs de EMI Grecia, în 2004, habar n-am cum îi cheamă pe oamenii ăștia, dar sunt foarte recunoscător internetului și iTunes-ului pentru că a identificat cd-ul și soliștii iar funcției Copy&Paste pentru că așa am putut căuta una din piese pe net, pentru voi.

3 comentarii:

  1. Craciun Fericit!!! Turcule...nu strica copilaria copiilor si nu le mai zi cine e mos craciun....nu fi rau...frumos grecu asta. i like it :d...pardon frumoasa melodia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la fel. Nu eu le-o stric ci WikiLeaks:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu exact cine a avut nunta aia :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.