miercuri, 1 decembrie 2010

Mândru că sunt român

... pentru că, așa cum zicea de curând un amic austriac, director de firmă sibiană, suntem excepțional de talentați. La găsit scuze atunci când nu ne facem treaba. Câteodată i se face milă de incompetenții lui când le aude motivațiile, mai să-și ceară iertare că-i ceartă.

Nu mă rușinez de naționalitatea mea, există motive pentru care am ales să rămân în România dar o să le păstrez pentru mine deoarece o altă calitate a românilor este că sunt foarte critici, ei se pricep cel mai bine la orice și n-aș vrea să vă dau motive să comentați. Plus că azi e zi liberă și mi-e lene să fac compuneri :)

3 comentarii:

  1. La multi ani! Ai ramas si tu in tara sa joci pe hardcore level...
    Toate blogurile participante le gasesti pe pagina de facebook a ONBR aici
    http://www.facebook.com/pages/Organizaia-Bloggerilor/133960826658390

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent de ce spun altii, eu sunt mandra ca sunt romanca. Eu nu imi ascund identitatea cand merg in vreo tara straina, nu vorbesc in alta limba ca nu cumva sa se uite la mine mai chioras vreun domn sau vreo doamna de pe acele meleaguri. Eu cred ca respectandu-mi tara ma respect de fapt pe mine, caci si eu fac parte din Romania aia atat de hulita de unii si atat de iubita de altii.
    Asa ca, La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dreamwind: tare asta cu hardcore level
    @Alexandra: foarte corect.

    La multi ani si voua!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.