marți, 28 iunie 2011

Anonimilor, cu drag

Din când în când, ca urmare a unor răutăţi gratuite făcute de diverşi oameni proşti, simt nevoia să scriu câte un post în care să-mi exprim dispreţul pentru bârfă şi "răutăcisme". De fiecare dată îmi trece repede imboldul, nu doar pentru că e păcat să râzi de unii de care oricum îşi bate joc soarta zilnic, că-s frustraţi şi înhibaţi până la cotor, dar îmi dau seama că şi eu am momentele mele de prostie, e drept, nu anonime sau gratuite. Simpla conştientizare a acestui lucru mă împiedică să scriu tot ce mi-ar trece prin cap. Ar fi hilar şi v-aţi tăvăli pe jos de râs, aş putea da exemple concrete suficiente dar vreau să mă citească în continuare nişte oameni care nu apreciază umorul de autobază şi să pot să mă uit în ochii lor fără să crăp de ruşine că am putut publica asemenea chestii. Aş putea să o bag pe aia cu "nu mă afectează" lătrăturile unor tufe de Veneţia dar cred că se vede cu ochiul liber, dacă mă cunoaşteţi nu ştiu dacă vă puteţi aduce aminte uşor ultima dată când m-aţi văzut trist. În final, pe lângă precizarea că nu mă refer la anonimii comentari ai blogului ci la cei din viaţa reală, închei cu un citat preţios dintr-un spirit critic în viaţă: dacă mamele respectivilor au făcut trotuarul nu înseamnă că strada e a lor.

8 comentarii:

  1. cea mai buna replica ever...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce mă gîndeam eu că bărbaţii nu sînt afectaţi de bîrfe şi răutăţi gratuite?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine m-a distrat replica aia si am memorat-o. Din pacate nu-mi apartine :)

    In rest, mai mult decat afectat as spune surprins. Pana acum nu le-a folosit la nimic si de acum inainte sigur nici atat, dar vroiam totusi sa se stie ca mi se aduc la cunostinta anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. vrei sa vorbim mai mult despre asta? :P sa facem issue-exchange?? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. surprins? tu?
    pe mine una ma lasa rece, m-am obisnuit de la telefoane, sms-uri si mesaje, le iau ca atare si ignore total.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.