luni, 27 iunie 2011

Întâlnirea de 10 ani de la facultate

După experienţa întâlnirii de 10 ani de la liceu mă aşteptam să fie mai plictisitor dar a ieşit totul perfect, a venit şi o mare parte din colegii cu care m-am înţeles bine aşa că ne-am distrat de minune, banchetul s-a ţinut la Golden Tulip şi a început o dată cu furtuna - impresionante fulgerele văzute de la etajul 11. Ne-am bucurat de revedere, am stat la poveşti între noi şi cu profesorii, am dansat şi ne-am distrat, am transmis live streaming pe internet pentru colegii plecaţi în alte ţări. Momentul tortului în formă de calculator a fost mai  amuzant ca la orice nuntă, fetele noastre, deşi puţine, au fost responsabile cu dansul şi cu buna dispoziţie. M-am bucurat să constat că profesorii îşi aduc aminte de noi, ca am fost o generaţie de referinţă şi că au participat în mare parte la cursul festiv şi la banchet. 

Nu am multe detalii de dat, ca la orice eveniment reuşit şi emoţionant n-am avut detaşarea de a capta amănunte ci m-am axat pe trăirea lui. În plus, n-a fost nimic strident sau nelalocul lui aşa că sarcasmul şi ironia mea în acest caz nu se aplică. 

La finalul cursului festiv a trebuit să ţin şi eu un discurs, dacă cel de acum 10 ani a fost pregătit cu grijă şi cu mari emoţii, acum se părea că o să scap dar am aflat înainte de festivitate că totuşi va trebui să spun câteva cuvinte aşa că mi-am notat repede nişte idei pe telefon şi le-am dezvoltat liber. N-a ieşit dezastruos dar nici memorabil, dacă chiar sunteţi interesaţi întreg filmul evenimentului se găseşte la adresa de mai jos iar partea mea este la 2h şi 21 min:

3 comentarii:

  1. Emotionant, dragut si funny discursul tau. Te-ai descurcat destul de bine, nu te laud ca o fac altii. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "dulcele grai ardelenesc", bravo domnul Turcu. :-)

    RăspundețiȘtergere