joi, 25 august 2011

Manelistul prietenos

Încă mai dorm la ai mei, care-s plecați în concediu. Alaltăseară a fost chef cu manele și maneliști două case mai jos. Există și chef cu manele dar fără maneliști. Maneliștii respectivi au ajuns pe la 22.30, claxonând, cu muzica dată la maxim într-un jaf de Opel Frontera, pe care l-au parcat, în timp ce încă claxonau, pe trotuarul din fața porții noastre. Am ieșit în balcon, doar în pantalonii scurți de pijama (pt cei care citiți în noiembrie: e caniculă) și, foarte impunător, dintre două ghivece de azalee, petunii sau ce 'mnezeu mai cultivă maică-mea în glastră, i-am făcut semnul ăla din mână. Nu, nu ĂLA, ci cel cu mâna ușor flexată și palma semi-deschisă care semnifică ”ce dreaq faci de claxonezi ca disperatu la ora asta”. Manelistul vesel a coborât din mașină, cu o sticlă pet de 2 litri în mână și a început să răcnească: ”frățicăă, hai jos să bei niște vin cu mine”. Am dezumflat pieptul, m-am întors pe călcâie și am intrat în casă fără să mai zic nimic. Bine că nu ne-a îndoit gardul când a parcat. 

11 comentarii:

  1. pfoaaa ce chef de chef ai ratat!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu era vecin, era invitat la vecin. A, si nu era imbracat in alb :D

    RăspundețiȘtergere
  3. te saluta vecinii pentru ca....ai facut tu ordine si disciplina in cartier??? :))))
    mda...eu cred ca barbatii nostri (adica ai Sibiului) se imbraca in alb pentru ca au imprumutat moda de la italieni si asa par mai cool. Parca-ti si vorbesc "uita-te la mine, sunt relaxat, port alb deci sunt increzator, detasat, ma diferentiez de gloata de barbati cu maiou plasa, conduc masina de masina si...hai, papusa, te fac o tura?!" :))

    nah, scuze, mi-a fost lene sa mai schimb blogul...

    RăspundețiȘtergere
  4. să înțeleg că pentru concediul următor, vei angaja un paznic?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate italienilor le sta bine, dar la barbatii nostri (adica ai Sibiului) in niciun caz!
    Caline ai fost atent sper si ai luat notite!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata, mai ies din casa numai la costum :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Alb, negru ce mai conteaza. Numai sa fie asortat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.